Gratis bezorging in Amsterdam vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Wijnimporteur in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een wijnimporteur in Amsterdam die jouw favoriete wijnen naar Nederland kan halen, dan is Cave de l’Est jouw ideale partner. Als gespecialiseerd wijnimporteur streven wij ernaar om niet alleen bekende, maar ook minder bekende wijnen toegankelijk te maken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nu gaat om een robuuste rode wijn of een sprankelende witte, wij zorgen ervoor dat jouw wijnervaring onvergetelijk wordt.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk dan onze webshop

Wij zijn jouw wijnimporteur voor bijzondere wijnen

Wanneer je op zoek bent naar unieke wijnen helpen we je graag verder. Als wijnleverancier voor de horeca en particulieren begrijpen wij het belang van diversiteit en exclusiviteit. Ons team is continu bezig om bijzondere wijnen te ontdekken en toe te voegen aan ons assortiment. Onze eigen import bestaat momenteel uit:

Weingut Hanewald-Schwerdt,
Borgo Paglianetto,
Felix & Gabin Richoux en
Terres du Moutherot.

Natuurlijk kun je bij ons ook andere wijnen, zoals Esporao Reserva verkrijgen in onze gespecialiseerde wijnhandel in Amsterdam. Bovendien kun je door ons je wijn laten bezorgen, waardoor je altijd en overal kunt genieten van de beste wijnen.

Winkel Cave de l'Est
Erik van de Lustgraaf Cave de l'Est

Kom langs in de winkel

Ontdek de exclusieve wijn voor bij dat speciale gerecht of kies ervoor om de meest luxe wijnen in jouw horecagelegenheid te serveren. Horecagelegenheden en wederverkopers willen we graag doorverwijzen naar Origine Wijnimport, onze zakelijke tak. Als jouw wijnimporteur staan wij klaar om je te adviseren en te assisteren bij het selecteren van de ideale wijn. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod. Wij helpen je graag bij het vinden van die ene speciale wijn die jouw culinaire ervaring naar een hoger niveau tilt. Vertrouw op onze expertise als wijnimporteur en maak van elke gelegenheid iets bijzonders.Ben je 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat onze producten alleen bij meerderjarige terecht komen. Ben je 18 jaar of ouder?