Gratis bezorging in Amsterdam vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Leeftijdscheck

Sinds 1 juli 2021 is de nieuwe alcoholwet in werking getreden. In deze wet is geregeld dat alcohol alleen nog online verkocht mag worden als er gecontroleerd wordt dat zowel de koper als ontvanger ouder zijn dan 18 jaar. Deze controle dient zowel bij online aankoop als bij aflevering gedaan te worden. Cave de l'Est volgt de regels van deze wetgeving, daarom hebben wij deze controles in ons bestelproces opgenomen.

Bij het bestellen van onze producten geeft u aan ouder te zijn dan 18 jaar. Vervolgens wordt de leeftijd van de ontvanger ook gecontroleerd op het moment dat de wijn wordt bezorgd.

Deze controle wordt uitgevoerd door onze bezorgservice.

De bezorger zal u de wijn pas overhandigen, als u met een geldig ID en/of rijbewijs kunt aantonen dat u 18 jaar of ouder bent.

Als u op het moment van de bezorging niet thuis bent, zal het pakket naar een afhaalpunt gaan. Er wordt automatisch gekozen voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

U kunt vervolgens uw pakket afhalen bij het afhaalpunt, mits u met een geldig ID en/of rijbewijs kunt aantonen dat u 18 jaar of ouder bent.

Bent u jonger dan 18 jaar? Dan is het helaas niet mogelijk om bij ons te bestellen of de bestelling in ontvangst te nemen.
Op het moment dat de ontvanger jonger is dan 18 jaar, of geen geldige ID kaart en/of rijbewijs heeft, zal het pakket retour gaan naar Cave de l'Est.Ben je 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat onze producten alleen bij meerderjarige terecht komen. Ben je 18 jaar of ouder?