Gratis bezorging in Amsterdam vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Unieke wijn bestellen in Amsterdam

Unieke wijn bestellen doe je bij Cave de l’Est in Amsterdam. Wij bieden een breed scala aan exclusieve wijnen aan die je nergens anders vindt. Onze collectie bevat wijnen uit verschillende delen van de wereld, zorgvuldig geselecteerd om elke wijnliefhebber te bekoren. Of je nu op zoek bent naar iets bijzonders voor een speciale gelegenheid of gewoon je wijnkennis wilt uitbreiden, onze unieke wijnen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Welke unieke soorten wijn kun je bij ons bestellen?

Als gerenommeerd wijnimporteur bieden wij een divers aanbod van unieke wijnen aan die jij kunt bestellen. Denk hierbij aan de robuuste Zuccardi Malbec, die bekend staat om zijn krachtige aroma's en diepe smaken. Ook de verfijnde Bandol Rosé, perfect voor liefhebbers van een lichtere wijn met karakter, is onderdeel van ons assortiment. Daarnaast fungeren we als huiswijnleverancier voor zowel bedrijven en particulieren, wat betekent dat je bij ons altijd een betrouwbare keuze aan kwaliteitswijnen kunt vinden. Elk van deze wijnen is zorgvuldig geselecteerd om jou als klant iets speciaals te bieden, iets dat echt uniek is in de wereld van wijn.

Naar de Wijn Webshop
Winkel Cave de l'Est
Erik van de Lustgraaf Cave de l'Est

Ontdek ons gevarieerde assortiment

Bezoek onze wijnhandel in Amsterdam-Oost om ons gevarieerde assortiment te ontdekken, of bestel jouw unieke wijn eenvoudig online. In ons assortiment vind je een duidelijk overzicht van alle exclusieve wijnen die wij verkopen. Of je nu de voorkeur geeft aan het persoonlijk ervaren van onze wijnen of het gemak van online bestellen, wij zorgen ervoor dat je toegang hebt tot de meest unieke en kwalitatieve wijnen op de markt. Laat je verrassen en verrijk je wijnervaring met een unieke fles van ons uitgebreide assortiment.Ben je 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat onze producten alleen bij meerderjarige terecht komen. Ben je 18 jaar of ouder?