Gratis bezorging in Amsterdam vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Wijnleverancier voor de horeca

Ben je op zoek naar een wijnleverancier voor de horeca in de omgeving van Amsterdam die jouw horecagelegenheid kan voorzien van de beste wijnen? Bij Cave de l’Est begrijpen we hoe belangrijk het is om je gasten te imponeren met kwaliteitswijnen. Daarom hebben we Origine Wijnimport in het leven geroepen. Via deze tak van ons bedrijf staan wij als wijnleverancier graag garant om jouw bedrijf in de horeca te voorzien van een zorgvuldig geselecteerd assortiment. Omdat de ontwikkelingen hiervoor nog volop in gang zijn, vertellen we je hier al graag meer over!

Naar de Wijn Webshop

Wij zijn jouw wijnleverancier voor de horeca

Onze wijnhandel in Amsterdam is gespecialiseerd in het leveren van uitzonderlijke wijnsoorten aan horecabedrijven. Als jouw wijnleverancier voor de horeca zorgen we ervoor dat je altijd toegang hebt tot exclusieve wijnen en betrouwbare huiswijnen. Wil je wijn laten bezorgen in Amsterdam en omstreken? Dit is geen probleem, onze bezorgservice zorgt ervoor dat je wijnbestelling snel en efficiënt wordt afgeleverd. Bovendien zorgen we als leverancier van huiswijn, dat je altijd de beste basis hebt voor je gasten. Met onze wijnen kun je daarnaast speciale momenten extra bijzonder maken. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste wijnen voor jouw bedrijf. Zelfs als je op zoek bent naar een specifieke wijnsoort, helpen we je graag verder!

Winkel Cave de l'Est
Erik van de Lustgraaf Cave de l'Est

Plaats jouw wijnbestelling vandaag nog!

Is het tijd om de wijnvoorraad van jouw restaurant of café aan te vullen? Plaats dan vandaag nog je bestelling in onze wijnwebshop of kom langs in onze winkel in Amsterdam-Oost. Als jouw wijnleverancier voor de horeca zijn wij erop gericht om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: je gasten de beste ervaring bieden. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitswijnen.Ben je 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat onze producten alleen bij meerderjarige terecht komen. Ben je 18 jaar of ouder?