Gratis bezorging in Amsterdam vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 100 euro

Leverancier in huiswijn

Wanneer je huiswijn wilt kopen bij een leverancier, dan is Cave de l’Est in Amsterdam de perfecte plek voor jou. Als gespecialiseerde leverancier bieden wij een zorgvuldig geselecteerde collectie die elke maaltijd complementeert. Of je nu voor een robuuste rode wijn of een frisse witte wijn gaat, onze huiswijnen voldoen aan alle smaakvoorkeuren.

De beste huiswijn koop je bij een leverancier

Ben je op zoek naar een smaakvolle en aangename huiswijn bij een gerenommeerde leverancier? Onze wijnhandel in Amsterdam biedt diverse opties die niet alleen heerlijk, maar ook betaalbaar zijn. Met een assortiment van wijnen tot 15 euro, garanderen wij kwaliteit die binnen elk budget past. Als leverancier zorgen wij ervoor dat onze huiswijn zowel de kenner als de casual drinker zal bekoren. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de ideale huiswijn. Door je wensen bij ons kenbaar te maken, gaan wij voor jou op zoek

Naar de Wijn Webshop
Winkel Cave de l'Est
Erik van de Lustgraaf Cave de l'Est

Haal jouw wijn bij een expert

Kom langs bij onze wijnhandel waar je als horecaondernemer of particulier terechtkunt voor deskundig advies van onze wijnleverancier. Onze specialisten helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte huiswijn of exclusieve wijnen die je collectie verrijken. Als jouw vertrouwde wijnleverancier staan wij klaar om je te voorzien van wijnen die elke gelegenheid speciaal maken. Ontdek het zelf en ervaar de kwaliteit en service die Cave de l’Est te bieden heeft.Ben je 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat onze producten alleen bij meerderjarige terecht komen. Ben je 18 jaar of ouder?