Gratis bezorging in Amsterdam vanaf 50 euro
Gratis verzending vanaf 75 euro

Wijncursussen & Wijnproeverijen

Wijnbeleving ontstaat door met elkaar wijn te proeven. Wijnplezier ontstaan door meer over wijn te begrijpen, het liefst in het bijzijn van een wijnmaker. Vandaar dat  Cave de l'Est deze wijnbeleving willen overbrengen door regelmatig wijncursussen- en proeverijen te organiseren.

Wijncursus
Wijncurssen in samenwerking met Cloud Wine

Robert van Cloud Wine stelt jou in staat om overal en altijd de juiste wijnkeuze te kunnen maken. Hoe? In zijn wijncursussen geeft hij niet een overvloed aan informatie, maar juist de essentie verpakt in een unieke, praktijkgerichte methode. Een wijncursus waar je wat aan hebt! Nieuwsgierig geworden? Ga naar Cloud Wine cloudwine.nl voor meer info en tickets.

Welke cursussen zijn er?
De wijnproeverij Level 1: De ideale kennismaking. 1 avond voor €59,00
Wijncursus beginners Level 2: Leg een gedegen basis. 3 avonden voor €199,00
Wijncursus gevorderden Level 3: De ultieme wijncursus. 5 avonden voor €325,00

Wijnproeverij
Wijnproeverij door Cave de l'Est

Zo vaak als mogelijk zullen we bij Cave de l’Est wijnmakers ontvangen om hun wijnen te komen toelichten. Zij weten als geen ander het ware verhaal van hun wijngaard, gebied en cultuur te vertellen.

Naast deze proeverijen geleid door een wijnmaker organiseren wij ook thematische proeverijen onder begeleiding van Erik van de Lustgraaf (DipWSET).

Momenteel is het mogelijk om je in te schrijven voor de proeverij 'Sake Tasting' op 1 oktober, 'Het nieuwe Spanje' op 8 oktober en 'The New Spain' op 9 oktober.

Het Nieuwe Spanje  8 OktoberThe New Spain 9 OctoberWijnproeverij: Pinot Noir 6 November 2022Tasting: Pinot Noir 6 November 2022

Lees wat andere mensen zeggen

Een selectie van de ervaringen van andere mensen die je voorgingen (Google Reviews)

Fantasische wijnproeverij gehad over Natuurwijn. Leerzame info en 12 geweldige wijnen geproefd. Als er weer zo'n proeverij is zou ik me meteen inschrijven. Voor beginners en wijnkenners.
Laatst een erg leuke en leerzame wijnproeverij bij Erik gehad! Veel van opgestoken en een gezellige avond gehad. Daarnaast weet Erik mij altijd aan een lekkere wijn te helpen en staat hij altijd open voor een praatje!
Ik heb een super leerzame en leuke wijnproeverij bij Erik mogen doen. Erik heeft veel kennis en zijn passie weet hij goed over te brengen. Absoluut een aanrader dus!

Name Surname

Position, Company name

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.


Ben je 18 jaar of ouder?

Wij willen graag zeker weten dat onze producten alleen bij meerderjarige terecht komen. Ben je 18 jaar of ouder?